Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
Thermomix promo juli : Thermomix TM6 + gratis 2e beker voor 1499,- euro | Betaal met ecocheques, consumptiecheques of de koopkrachtpremie.Klik hier
Menu
Thermomix promo juli : Thermomix TM6 + gratis 2e beker voor 1499,- euro | Betaal met ecocheques, consumptiecheques of de koopkrachtpremie.Klik hier

Thermomix TM6

uw essentiële keukenpartner

De Thermomix TM6 van Vorwerk is een innovatieve keukenrobot die zorgt voor een ware revolutie in de keuken. Het apparaat verenigt twaalf onmisbare keukenapparaten in één toestel. Hij weegt, mixt, maalt, kneedt, stoomt, kookt, roert, emulgeert en nog veel meer…

Met de Thermomix worden uw culinaire mogelijkheden eindeloos en bespaart u bovendien veel tijd! Kortom, de Thermomix is in staat om je heel wat werk uit handen te nemen, en dit in een razendsnel tempo.

Thermomix kopen  Gratis demo
Thermomix TM6
Thermomix TM6
Thermomix TM6
Thermomix TM6
Thermomix TM6

12 functies van de Thermomix

ontdek ze

Wegen

Met de geïntegreerde weegschaal weeg je ingrediënten in stappen van 5 g tot 3 kg, de Thermomix beschikt ook over een tarra functie. Ja kan zelfs ingrediënten wegen terwijl de motor draait.

Malen

Met een kwaliteitsvol mes maal je moeiteloos harde granen tot bloem, suiker tot poedersuiker en koffiebonen tot lekker gemalen koffie. Vers gemaalde ingrediënten zijn rijker aan voedingsstoffen en zeer gezond.

Emulgeren

Met de emulgerende functie was saladedressings of mayonaise maken nog nooit zo eenvoudig. Emulgeren is het mengen van twee stoffen die normaliter niet goed met elkaar zouden mengen (bv. water en olie).

Mixen

Met de krachtige motor van de Thermomix mix je tot 10.700 toeren per minuut. De functies zijn haast eindeloos: Smoothies, sorbets, yoghurt, cocktails, soepen, mengsels voor taarten, gebak en koekjes of zelf gecrusht ijs bereidt u in een mum van tijd.

Kneden

Met de speciale intervalmodus kneed je snel en moeiteloos de zwaarste deegsoorten tot een soepel en glad geheel. Zo maak je in geen tijd de perfecte deeg voor brood, pizza, pasta en zelfs voor delicate recepten zoals gebak en brioche.

Stomen

Koken met stoom wordt eenvoudig met de montage van de Thermomix ® VAROMA, een kook- en stoommandje bovenop de mengbeker. De VAROMA maakt het zelfs mogelijk om ingrediënten te stomen tijdens het koken in de mengkom.

Mengen en blenden

Dankzij de krachtige motor en het scherpe mes meng je moeiteloos dressings, marinades, dipsauzen, tapenades, yoghurt, zelfs bevroren ingrediënten en zoveel meer...

Opkloppen

Het opkloppen van ingrediënten wordt een koud kunstje. Daarvoor plaats je de vlindergarde op het mes en stelt een matige snelheid in (2-4). De Thermomix klopt eenvoudig slagroom en eiwit op voor heerlijk romige desserts en luchtig gebak. Melk, sauzen en soepen opschuimen kan hij ook als geen ander.

Koken

In tegenstelling tot traditioneel koken op een fornuis, geeft de Thermomix kookfunctie een nauwkeurige, constante temperatuur. Die kan automatisch geregeld worden met de temperatuur-keuzeknop en de touchscreen display.

Hakken

Ingrediënten snijden en hakken neemt traditioneel veel tijd in beslag. Met de Thermomix hak je in enkele seconden noten, uien, wortelen, fruit, groenten, vlees, kruiden, aardappelen, chocolade, suiker, harde kazen en nog veel meer tot de gewenste grootte.

Omroeren

Gedaan met roeren in potten op het vuur. Met de Thermomix roer je de meest delicate gerechten alsof u het met de hand zou doen. Stel de Thermomix in op de laagste snelheid en hij zal uw bereiding voorzichtig roeren. Gecombineerd met de sudderfunctie en de linksomdraaiende functie bereidt u moeiteloos risotto’s of pasta’s zonder dat u continu in de keuken hoeft te blijven.

Gecontroleerd verwarmen

De Thermomix houdt altijd de juiste temperatuur aan en is instelbaar van 37°C tot 120°C. De temperatuur-keuzeknop en de duidelijke informatie op het touchscreen garanderen je die exacte controle.

Nieuw bij de Thermomix TM6

Er is meer

Slow cooking

Deze functie biedt de mogelijkheid vlees gedurende 1 tot 8 uur tussen 37 en 98°C te koken. Zo bekomt u uiterst zacht en sappig vlees.

Hoge temperatuur (tot 160°C)

Deze functie biedt de mogelijkheid om uien te fruiten, maar ook om vlees mooier te bruinen. (bv. Chutney van gekarameliseerde rode uien)

Sous-Vide

Deze functie biedt de mogelijkheid om vacuüm verpakt vlees, vis, groente of fruit tussen de 40 en 85°C tot 12 uur te koken.

Video integratie

Video’s kunnen geïntegreerd worden in recepten om specifieke stappen of handelingen duidelijker te maken. Deze zullen rechtstreeks zichtbaar zijn op het scherm van het toestel.

Dynamische porties

De porties kunnen aangepast worden via het keuzemenu, zo kan u eenvoudig bepalen voor hoeveel personen u kookt.

Cookidoo ®

De TM6 is met Wi-Fi verbonden en heeft dus rechtstreekse toegang tot Cookidoo, een dienst met online recepten. Opgelet: deze dienst vergt een lidmaatschap.

Intuitieve interface

De Thermomix heeft een touchscreen met een eenvoudige interface om uw recepten en alle functies te activeren. Via het scherm kan u ook alle processen eenvoudig controleren. U bedient hem met slechts drie knoppen: tijd, temperatuur en snelheid. Zo eenvoudig is het!

Service na verkoop

Als je een Thermomix koopt dan krijg je de service erbij. Je kan me altijd bellen op mailen om raad te vragen voor je technische vragen of om je te helpen naar je zoektocht voor een nieuw recept. Mijn gsm nummer is 0475 78 11 20 of mailadres jan@kokenmetjan.be.

Maak kennis met de Thermomix TM6 op één van onze initiatieworkshops of heb je liever een demo aan huis, dan komt een van onze advisors bij u langs om het toestel te demonstreren.

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Koken met Jan is een officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Vorwerk