Kobold steelstofzuiger

de nieuwe generatie stofzuigers

De Kobold VK200 is compact, ongelofelijk handzaam en levert waanzinnige prestaties. Hij verlicht het huishouden en zorgt voor een schoon en fris huis. In combinatie met de EB400 zuigmond wordt de borstelsnelheid, hoogte en zuigkracht automatisch aangepast aan de vloer die je aan het stofzuigen bent.

Hij beschikt over een premium stofzak met HEPA klasse 14 filtratie, dit zorgt ervoor dat het stof voor 99,99% wordt opgevangen. Uitermate geschikt voor mensen met allergieën.

Ontdek alle functies

Alle functies

top kwaliteit

Automatische vloerdetectie

Automatische
vloerdetectie

Verstelbare telescopische arm

Verstelbare
telescopische arm

Stofzak indicator

Stofzak
indicator

Energieklasse A+

Energieklasse
A+

Zeer geschikt tegen allergieën

Zeer geschikt
tegen allergieën

Automatische start/stop functie

Automatische
start/stop functie

Top prestaties

De beste prestaties zonder in te boeten op kwaliteit en gebruiksgemak. Door onze telescopische arm is deze stofzuiger compact en eenvoudig op te bergen. De LED indicator vertelt je tevens hoe het met de zuigkracht gesteld is. Kortom, ergonomisch en comfortabel stofzuigen.

Stofzakken en filtratie

Naast het feit dat het toestel uitgerust is met een HEPA filter bevat elke stofzuigzak koolstofkorrels om vervelende geuren te absorberen. Hierdoor heeft de stofzuiger steeds een propere filter en bijgevolg optimale zuigkracht. Ideaal voor een net en fris huis.

Maak kennis met het toestel in onze winkel of heb je liever een demo aan huis, dan komt een van onze advisors bij u langs om het toestel te demonstreren.

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze website wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. Cnudde NV - Officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Cnudde NV