Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
Open op Paasmaandag šŸ£šŸ£šŸ£ Pizzademo in de namiddag.Klik hier
Menu
Open op Paasmaandag šŸ£šŸ£šŸ£ Pizzademo in de namiddag.Klik hier

Kobold steelstofzuiger

de nieuwe generatie stofzuigers

Compact, draadloos, ergonomisch en krachtig. Dit zijn slechts enkele kenmerken van de Kobold VB100. Deze draadloze steelstofzuiger is de ideale partner voor elk huishouden. Hij maakt het leven simpelweg makkelijker en schoner!

Combineer je hem met de SPB100 dan stofzuig en dweil je tegelijk. De innovatieve anti-allergene filter technologie is ook buitengewoon geschikt voor mensen met allergieƫn.

Contacteer ons
Kobold steelstofzuiger
Kobold steelstofzuiger
Kobold steelstofzuiger
Kobold steelstofzuiger
Kobold steelstofzuiger

Alle functies

top kwaliteit

Draadloos
met batterij

Geschikt voor
alle vloertypes

Stofzak
indicator

Energieklasse
A+

Zeer geschikt
tegen allergieƫn

Automatische
start/stop functie

Draadloos

Afhankelijk van de modus kan de hoogwaardige lithium-ionbatterij tot 80 minuten werken, en in de maximale modus gedurende 12 minuten. Als de batterij helemaal leeg is, is de stofzuiger na ongeveer drie uur opgeladen en opnieuw klaar voor gebruik. Met een tweede batterij is het wachten tot uw stofzuiger is opgeladen verleden tijd.

Stofzuigen en dweilen tegelijk

Combineer je hem met de Duoclean SPB100, dan kan je tegelijk stofzuigen en dweilen: alle harde vloeren zoals parket, laminaat, tegels en steen.

Gebruiksgemak

Direct schakelen tussen laminaat, tegels en tapijt is eenvoudig met de Kobold elektrische borstel. Met de praktische voetschakelaar duurt het een kwestie van seconden om de draairichting van de borstel te veranderen. Met drie verschillende zuigkrachtinstellingen is de overgang tussen verschillende vloertypen geen probleem meer.

Hygiƫne

Dankzij het filtersysteem en premium filterzakken - die gecertificeerd zijn door TƜV-Nord - is de Kobold VB100 ideaal voor mensen met allergieĆ«n, omdat het fijne stofdeeltjes vangt die allergische reacties kunnen veroorzaken.

Maak kennis met het toestel in onze winkel of heb je liever een demo aan huis, dan komt een van onze advisors bij u langs om het toestel te demonstreren.

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze website wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. Cnudde NV - OfficiĆ«le verdeler van de Vorwerk ThermomixĀ® voor BelgiĆ«, Nederland en Luxemburg. Cnudde NV