Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
Thermomix promo juli : Thermomix TM6 + gratis 2e beker voor 1499,- euro | Betaal met ecocheques, consumptiecheques of de koopkrachtpremie.Klik hier
Menu
Thermomix promo juli : Thermomix TM6 + gratis 2e beker voor 1499,- euro | Betaal met ecocheques, consumptiecheques of de koopkrachtpremie.Klik hier

Kobold schoonmaaksysteem

de nieuwe generatie stofzuigers

Stofzuigen en dweilen in één beweging? Een compacte handstofzuiger voor textiel of autozetels? Het nieuwe Kobold VK7 model brengt al deze functies samen in één compact schoonmaaksysteem. 

De draadloze, krachtige en ergonomische VK7 is jouw ideale partner tijdens de schoonmaak. Het toestel is heel makkelijk hanteerbaar en weegt slechts 2,3 kg. Bovendien is de innovatieve anti-allergene filter technologie ook geschikt voor mensen met allergieën. Hij maakt het leven simpelweg makkelijker en schoner!

Contacteer ons
Kobold steelstofzuiger
Kobold steelstofzuiger
Kobold steelstofzuiger
Kobold steelstofzuiger
Kobold steelstofzuiger

Alle functies

top kwaliteit

Draadloos
met batterij

Geschikt voor
alle vloertypes

Stofzak
indicator

Energieklasse
A+

Zeer geschikt
tegen allergieën

Automatische
start/stop functie

Draadloos

Dankzij de hoogwaardige lithium-ionbatterij, behoudt de Kobold VK7 een constante autonomie met een duurtijd van 40 minuten. De batterij is makkelijk vervangbaar zodat je onmiddellijk met een tweede batterij aan de slag kan.

Hygiëne

Dankzij het filtersysteem en premium filterzakken - die gecertificeerd zijn door TÜV-Nord - is de Kobold VK7 ideaal voor mensen met allergieën, omdat het fijne stofdeeltjes vangt die allergische reacties kunnen veroorzaken.

State-of-the-art

Dankzij het uniek motorbeschermingssysteem kan de VK7 omgaan met extreme belastingen waar andere motoren het al lang zouden begeven. Kies tussen 4 verschillende zuigkrachtniveaus waaronder ook een nieuwe boost-knop.

Multifunctioneel toestel

Stofzuigen: Met de elektrische stofzuigvoet VB7 kan je dankzij 4 niveaus van zuigkracht en een boostfunctie alle types tapijt en vloer stofzuigen : zelfs de hardnekkigste dierharen en grotere vuildeeltjes worden zonder probleem opgezogen. Het toestel detecteert automatisch het type vloer.

Gezien je met 1 druk op de knop de steel kan inklappen kan je er een handstofzuiger van maken en ook in de hoogte stofzuigen.

Textiel en zetelreiniger: De Kobold VK7 gekoppeld met de PB7 textielborstel kan ook dienst doen om zetels, gordijnen of de binnenkant van jouw auto te reinigen.

Stofzuigen en dweilen: Combineer je hem met de DuoSpeed SP7, dan kan je tegelijk stofzuigen en dweilen: alle harde vloeren zoals parket, laminaat, tegels en steen.

Maak kennis met het toestel in onze winkel of heb je liever een demo aan huis, dan komt een van onze advisors bij u langs om het toestel te demonstreren.

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Koken met Jan is een officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Vorwerk