Yoghurtdip met speculooskruiden | Ottolenghi Afdrukken

Yoghurtdip met speculooskruiden | Ottolenghi (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook, zonder de kiem
  • 120 g griekse yoghurt
  • 60 g room
  • 30 g olijfolie (mestral)
  • 15 g appelazijn
  • 5 g acaciahoning
  • 2 el dille, fijngehakt
  • 1 tl speculooskruiden
  • peper en zout
  • 3 el korianderblaadjes, grof gesneden

Bereiding

  1. Doe de look in de beker en hak, 3 sec. / snelheid 7.
  2. Spatel naar beneden, voeg de Griekse yoghurt en de room toe. Meng, 30 sec / snelheid 4.
  3. Voeg de olijfolie, appelazijn, honing, dille, gehakte koriander en speculooskruiden, zout en flink wat peper toe en meng, 10 sec / snelheid 3.
Koken met Jan - Workshops, kookdemo's en verkoop Thermomix, Big Green Egg, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze website wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. Cnudde NV - Officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Cnudde NV