Winterwarmte opendeur op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november, kom genieten van een lekker Jura koffie en meer !Klik hier
Menu
Winterwarmte opendeur op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november, kom genieten van een lekker Jura koffie en meer !Klik hier
Sabayon van kriekenbierAfdrukken

Sabayon van kriekenbier (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 120 g kriekbier, bv oud beersel
  • 60 g suiker
  • 6 eierdooiers

Bereiding

  1. Zet de vlinder op het mes.
  2. Doe het kriekbier, de suiker en de eierdooiers in de beker en klop op, 7 min / 70°C / snelheid 3,5.
  3. Serveer onmiddellijk.rnWerk af met wat opgelegde krieken en een bolletje vanille-ijs.
Gebruik een echte Oude kriek zoals Lindemans, Boon, Girardin, Oud-Beersel, Hanssens, Drie Fonteinen, Mort-Subite, De Troch, Timmermans of Cantillon. De ene is al wat zoeter of zuurder dan de andere, doe het naar smaak.
Koken met Jan - Thermomix, Big Green Egg, Ofyr, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Koken met Jan is een officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Vorwerk