Winterwarmte opendeur op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november, kom genieten van een lekker Jura koffie en meer !Klik hier
Menu
Winterwarmte opendeur op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november, kom genieten van een lekker Jura koffie en meer !Klik hier
Rub voor varkensvleesAfdrukken

Rub voor varkensvlees (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 20 g vadauvan ongemalen
  • 10 g zwarte peperbollen
  • 3 g jeneverbessen
  • 20 g groene kardemompeulen
  • 12 kruidnagels
  • 2 stukjes foelie
  • 20 g mosterdzaad
  • 8 g venkelzaad
  • 4 g komijnzaad
  • 20 g paprikapoeder
  • 8 g madras currypoeder
  • 6 g gemberpoeder
  • 60 g fijn zeezout
  • 30 g bruine rietsuiker

Bereiding

  1. Doe de vadauvan, peperbollen, jeneverbessen, kardemompeulen, kruidnagels, foelie, mosterdzaak, venkelzaak en komijnzaad in de beker en mix, 90 sec. / snelheid 10.
  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng, 20 sec / snelheid 3, linksomdraaiend.
Deze rub is ideaal voor het bereiden van je ribbetjes, buikspek of om het even welk stuk varkensvlees.
Koken met Jan - Thermomix, Big Green Egg, Ofyr, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Koken met Jan is een officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Vorwerk