Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
Menu
Rub voor rundsvleesAfdrukken

Rub voor rundsvlees (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 5 g jeneverbessen
  • 12 g zwarte peperkorrels
  • 15 g mosterdzaad
  • 6 g venkelzaad
  • 5 g komijnzaad
  • 12 kruidnagels
  • 1 noot nootmuskaat
  • 15 g gerookt paprikapoeder
  • 15 g madras curry
  • 10 g knoflookpoeder
  • 5 g gemberpoeder
  • 200 g fijn zeezout
  • 125 g bruine rietsuiker

Bereiding

  1. Doe de jeneverbessen, peperbollen, mosterdzaad, venkelzaad, komijnzaad, nootmuskaat en kruidnagels in de beker en mix, 90 sec. / snelheid 10.
  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng, 20 sec / snelheid 3, linksomdraaiend.
Deze rub is ideaal voor het bereiden een lekker stuk rundsvlees in de Big Green Egg. Je kan de ingrediënten aanpassen naargelang je smaak.
Koken met Jan - Thermomix, Big Green Egg, Ofyr, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze website wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. Cnudde NV - Officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Cnudde NV