Pizzadeeg (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 500 g bloem 00
  • 300 g water
  • 2 g droge gist
  • 15 g olijfolie
  • 10 g zout

Bereiding

  1. Doe de bloem, water en gist in de beker en kneed, 3 min. / stand kneden
  2. Voeg het zout en de olijfolie toe en kneed, 1 min. / stand kneden
  3. Bol de deeg op, doe hem in een pot of plastiekfolie en laat hem een nacht rusten in de koelkast.
  4. Haal de deeg enkele uren voor gebruik uit de koelkast. Verdeel hem in 4 bollen van 200 g en bol deze mooi op.
  5. Laat rustig rijzen gedurende 2 à 3 uur.
  6. De pizzadeeg is klaar voor gebruik. Duw deze open met de hand, niet met een deegrol.
Koken met Jan - Workshops, kookdemo's en verkoop Thermomix, Big Green Egg, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze website wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. Cnudde NV - Officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Cnudde NV