Dip van geitenkaas, peterselie, walnoten en pistachenoot (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 30 g walnoten
  • 30 g pistachenoten
  • een handvol platte peterselie
  • 300 g verse geitenkaas
  • sap van 1/2 citroen
  • 50 g zure room
  • snufje cayennepeper
  • peper en zout

Bereiding

  1. Doe de walnoten, pistachenoten en peterselie in de beker en mix, 10 sec. / snelheid 7.
  2. Voeg de geitenkaas, citroensap, zure room en cayennepeper toe en meng, 10 sec. / snelheid 4, linksdraaiend.
  3. Spatel naar beneden, kruid met peper en zout en meng nogmaals, 5 sec. / snelheid 3, linksomdraaiend.
Koken met Jan - Workshops, kookdemo's en verkoop Thermomix, Big Green Egg, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze website wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. Cnudde NV - Officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Cnudde NV