Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
Thermomix promo juli : Thermomix TM6 + gratis 2e beker voor 1499,- euro | Betaal met ecocheques, consumptiecheques of de koopkrachtpremie.Klik hier
Menu
Thermomix promo juli : Thermomix TM6 + gratis 2e beker voor 1499,- euro | Betaal met ecocheques, consumptiecheques of de koopkrachtpremie.Klik hier
Blackwellsaus "Camps"Afdrukken

Blackwellsaus "Camps" (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 1 sjalot
  • een klontje boter
  • 160 g droge witte wijn
  • 120 g kalfsbouillon
  • 180 g room
  • 120 g pickles van camps
  • peper en zout

Bereiding

  1. Pel de sjalot, snijd in 2 en doe deze in de beker, hak 3 sec / snelheid 5.
  2. Spatel naar beneden, voeg een klontje boter toe en stoof aan, 5 min / 120°C / snelheid 1.
  3. Werk in deze bereiding zonder het maatbekertje op het deksel, zo kan de saus sneller inkoken.
  4. Voeg de witte wijn en de kalfsbouillon toe en kook, 10 min / 100°C / snelheid 1.
  5. Voeg de room toe en kook 20 min / 120°C / snelheid 1.
  6. Voeg de pickles toe, kook 4 min / 120°C / snelheid 2,5, linksomdraaiend.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Wil je de saus wat dikker, gebruik dan de indikfunctie, deze vind je enkel op de TM6. Heb je deze functie niet, laat de saus dan wat inkoken op 98°C.
Blackwell saus is heel lekker bij kalfsvlees. Gebruik pickles van Camps, deze zijn ideaal voor deze saus.
Koken met Jan - Thermomix, Big Green Egg, Ofyr, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Koken met Jan is een officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Vorwerk