Winterwarmte opendeur op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november, kom genieten van een lekker Jura koffie en meer !Klik hier
Menu
Winterwarmte opendeur op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november, kom genieten van een lekker Jura koffie en meer !Klik hier
Amuse van artisjokAfdrukken

Amuse van artisjok (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 60 g parmezaanse kaas, in stukken gesneden
  • 1 teentje knoflook, zonder de kiem
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 300 g artisjokharten op olie
  • 1 el limoenszeste geraspt
  • peper van de molen

Bereiding

  1. Doe de kaas in de beker en maal, 10 sec. / snelheid 10. Bewaar apart.
  2. Doe de knoflook en basilicum in de beker en hak, 3 sec. / snelheid 7.
  3. Voeg de artisjokharten toe en hak, 5 sec. / snelheid 5.
  4. Spatel naar beneden en hak nogmaals, 5 sec. / snelheid 4.
  5. Voeg de gemalen kaas, limoenzeste en peper toe, meng 6 sec. / snelheid 3, linksdraaiend.
Gebruik deze dip ook eens als pastasaus
Koken met Jan - Thermomix, Big Green Egg, Ofyr, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Koken met Jan is een officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Vorwerk