Amuse van artisjok (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 60 g parmezaanse kaas, in stukken gesneden
  • 1 teentje knoflook, zonder de kiem
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 300 g artisjokharten op olie
  • 1 el limoenszeste geraspt
  • peper van de molen

Bereiding

  1. Doe de kaas in de beker en maal, 10 sec. / snelheid 10. Bewaar apart.
  2. Doe de knoflook en basilicum in de beker en hak, 3 sec. / snelheid 7.
  3. Voeg de artisjokharten toe en hak, 5 sec. / snelheid 5.
  4. Spatel naar beneden en hak nogmaals, 5 sec. / snelheid 4.
  5. Voeg de gemalen kaas, limoenzeste en peper toe, meng 6 sec. / snelheid 3, linksdraaiend.
Gebruik deze dip ook eens als pastasaus
Koken met Jan - Workshops, kookdemo's en verkoop Thermomix, Big Green Egg, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze website wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. Cnudde NV - Officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Cnudde NV