Sabayon van kriekbier Afdrukken

Sabayon van kriekbier (Thermomix recept)

Ingrediënten

  • 120 g kriekbier, bv oud beersel
  • 60 g suiker
  • 6 eierdooiers

Bereiding

  1. Zet de vlinder op het mes.
  2. Doe het kriekbier, de suiker en de eierdooiers in de beker en klop op, 7 min / 70°C / snelheid 3,5.
  3. Serveer onmiddellijk. Werk af met wat opgelegde krieken en een bolletje vanille-ijs.
Gebruik een echte Oude kriek zoals Lindemans, Boon, Girardin, Oud-Beersel, Hanssens, Drie Fonteinen, Mort-Subite, De Troch, Timmermans of Cantillon. De ene is al wat zoeter of zuurder dan de andere, doe het naar smaak.
Koken met Jan - Workshops, kookdemo's en verkoop Thermomix, Big Green Egg, ...

Koken met Jan
Wijnendale 83
9700 Oudenaarde

www.kokenmetjan.be
+32 475 78 11 20

"Thermomix" is een gedeponeerd handelsmerk van Vorwerk. Deze website wordt niet door Vorwerk ondersteund, toegestaan of gepromoot. Cnudde NV - Officiële verdeler van de Vorwerk Thermomix® voor België, Nederland en Luxemburg. Cnudde NV